FAQ

ATMOZ OPEN AIR

Algemene info

Atmoz Open Air gaat zaterdag 14 augustus 2021 door van 14 uur tot 01 uur en zondag 15 augustus 2021 van 13 uur tot 23 uur. Dit op de Maze Festival terreinen (Heerenlaakplas, Maaseik). Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Op het terrein kan je pinnen. We voorzien drank, foodtrucks en sigaretten. Ook voor veganisten zal er een foodaanbod zijn. De munten zijn enkel dezelfde dag geldig. Ze zijn niet omruilbaar of volgende dag geldig. We werken met verschillende kleuren munten.

Wat zijn de Corona regels op AOA?

We hebben alle regels en instructies gebundeld op onze COVID-19 pagina. Tot na de Corona controle is een mondmasker/kapje en afstand bewaren verplicht. Elke Belg moet de Covid Safe ticket app + identiteitskaart meebrengen. Indien je wel of geen test moet laten afnemen, kan hier nalezen. Elke ticketkoper zal voor event datum alle informatie betreffende de maatregelen via een e-mail ontvangen.

COVID-19 INSTRUCTIES

Wat is het drugsbeleid?

We hanteren een nul tolerantie beleid ten aanzien van drugs. Het is verboden om enige vorm van drugs te gebruiken, te dealen of in bezit te hebben. De beveiliging en organisatie kunnen de toegang ontzeggen aan iedereen die onder invloed lijkt door alcohol, drugs of andere middelen. We kunnen alleen specifieke medicijnen toestaan als je een geldig medisch attest hebt. Elke bezoeker heeft de mogelijkheid om zijn drugs in een verzegelde box te deponeren voor hij het festival betreedt. Dit kan anoniem en zonder strafrechtelijke vervolging.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimum leeftijd op Atmoz Open Air is 18 jaar. U dient zich bij het betreden van de festivalsite kunnen legitimeren.

Zijn er lockers?

Er zijn een beperkt aantal lockers voorzien op de festivalsite. U kan een locker huren inclusief waarborg bij de munten unit.

Waar kan ik parkeren?

Stel je GPS in op 'Houtweg, 3680 Maaseik'. Volg zeker onze parking wegwijzers. In heel Aldeneik is er op zaterdag 14 augustus en zndag 15 augustus een parkeerverbod. Hier zal streng op toegezien worden.